Opningstreffet var en STOR suksess!

I påsken hadde vi vårt første treff og åpningsdag i lokalet. Her var det over 300 personer innom dørene for å se hva vi driver med. Veldig kjekt for oss, og det virket som det var veldig kjekt for dem som kom å så på også!

I kiosken var det salg av pizza, pølse med brød, sveler, brus og andre ting. STOR takk til dem som sto i kiosken hele dagen! Stor takk for den flotte marsipankaka vi fikk også!

 

Besøk fra Måløy

Vi inviterte RC Lastebil klubber fra hele landet, men det var kun for Vågsøy RC Lastebil det passet. Dei kom mannsterke med nesten 10 mann med mange biler og anleggsmaskiner. I tillegg tok dei med seg Kåre Våge med Hobby Butikken Måløy som har vært i drift i over 30 år.

 

Utleiebilen

Utleiebilen gikk konstant på utleie også. Over 20 personer prøvde bilen på treffet, og noen av dem prøvde den flere ganger. Der var en som prøvde den 7 ganger,  tilsammen 1 time og 45 min. Satser på at han kommer igjen med bil selv etter kvart.

 

Omtale fra media

Her er en reportasje fra NRK Møre og Romsdal:

http://www.nrk.no/mr/driv-anleggsarbeid-for-moro-skuld-1.11679224

Og her er en reportasje fra vår lokale avis, Sykkylvsbladet:

Sykkylvsbladet avisklipp

Nettavisa velledalen.net

http://www.velledalen.net/www/index.php?id=2653

 

Takk til våre sponsorer!

En stor takk til våre sponsorer! Uten hjelp fra dere, hadde ikke banen vært så ferdig som den er i dag.

 

 

Del dette på sosiale medier